Tanfolyamok

Államilag elismert bizonyítvány

Művészeti grafikus tanfolyam

428 000 Ft.-

kamatmentes részletfizetéssel már 35 700 Ft.-/hó

Legkorábbi indulás: 2024.06.20.-től (Kedd, Csütörtök 9:00-12:30-ig)

ÉLŐ-ONLINE

Az új Művészeti grafikus tanfolyam a régi Grafikus OKJ tanfolyam utódja. Államilag elismert szakképesítés. Grafikus tanfolyam elvégzése után lehetőséged lesz független szakmai vizsgát tenni és Képző- és iparművészeti munkatárs - Művészeti grafikus szakképesítést szerezni. Ez a képzés neked való, ha szeretnéd megtanulni a grafikus szakmát gyakorló szakemberektől. A grafikus tanfolyamon komoly mélységben fogod megismerni a Photoshop, Illustrator, InDesign és Acrobat programokat. Betekintést nyersz a művészettörténetbe, a tervezésbe és ábrázolásba. A képzés végére képes leszel elkészíteni egy komplett grafikai arculatot.

Érdekel
Egyben jobban jársz!

Grafikus PACK (PS,AI,ID)

105 000 Ft.-

kamatmentes részletfizetéssel már 35 000 Ft.-/hó

Legkorábbi indulás: 2024.06.05.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)

ÉLŐ-ONLINE

Egy komplex grafikai képzés Photoshop, Illustrator, InDesign egy csomagban élő-online oktatásban. Ha érdekel a képszerkesztés, fotómanipuláció, retusálás, logótervezés, arculattervezés, kiadványszerkesztés és a tördelés is, akkor ez a tanfolyami csomag neked való. Ebben a képzési csomagban 3 tanfolyamunkat kapod meg egyben, kedvezményesen. 

Érdekel
Nagyon népszerű!

UX design tanfolyam


UX tanfolyam élő-online oktatásban. Ha a érdekel a felhasználói élménytervezés, akkor ez a tanfolyam neked való. Ebben a UX képzésben mindent megtanulsz, amire szükséged van a felhasználóbarát felületek tervezéséhez és a stratégiai tervezéshez.

Érdekel
Intenzív képzés!

Photoshop tanfolyam

42 000 Ft.-


Legkorábbi indulás: 2024.06.05.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)

ÉLŐ-ONLINE

Photoshop tanfolyam élő-online oktatásban. Ha a professzionális képszereksztés érdekel, akkor ez a tanfolyam neked való. Ebben a Photoshop képzésben mindent megtanulhatsz, amire képszeresztéshez szükséges. Gyakorlatok keresztül ismerheted meg a Photoshop programot, a képretusálást, a a képek korrekcióit és manipulációit. 

Érdekel
Intenzív képzés!

Illustrator tanfolyam

42 000 Ft.-


Legkorábbi indulás: 2024.07.08.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)

ÉLŐ-ONLINE

Illustrator tanfolyam élő-online oktatásban. A vektorgrafikus ábrázolás legnépszerűbb programja az Adobe Illustrator. Az általunk hirdetett Illustrator tanfolyam keretein belül a hallgatók megtanulnak grafikus ábrákat, logókat, emblémákat és karaktereket rajzolni. Gyakorlatok keresztül ismerheted meg az Illustrator programot, a logótervezést és arculattervezést. 

Érdekel
Intenzív képzés!

InDesign tanfolyam

42 000 Ft.-


Legkorábbi indulás: 2024.06.03.-től (Hétfő, Szerda 17:00-20:15-ig)

ÉLŐ-ONLINE

InDesign tanfolyam élő-online oktatásban. A kiadványszerkesztés és tördelés legnépszerűbb programja az Adobe InDesign program.Az InDesign tanfolyam keretein belül a hallgatók megtanulják használni az InDesign program gyakorlati használatát és betekintést nyernek a tördelőszerkesztésbe is.

Érdekel
Intenzív képzés!

Videószerkesztő tanfolyam


Videószerkesztő tanfolyam élő-online oktatásban. Ha érdekel a videószerkesztés ez a tanfolyam neked való. Ebben a videószerkesztő tanfolyamban mindent megtanulsz, amire szükséged van a vágáshoz, effekzetéshez, utómunkálatokhoz.

Érdekel