Photoshop tanfolyam

42 000 Ft

|

1 hónap

Legkorábbi indulás: 2024.06.05.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem

Megszerezhető képesítés: Photoshop tanfolyami tanúsítvány

Szakmakód: -

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Iskolai előképzettség: Nem szükséges.

Diákhitel: nem igényelhető

Mire leszel képes a Photoshop tanfolyam elvégézése után?


Ha elvégzed nálunk a Photoshop tanfolyamot, akkor ismerni fogod a rasztergrafikus képszerkesztés minden lehetséges technikai formáját. Megtanítjuk neked a Photoshop program használatát gyakorlati példákon keresztül. Megismerkedsz majd a profi fotóretusálás lehetőségeivel, weboldalak grafikai tervezésével, fotók szín- és fénykorrekciójával. Magabiztosan tudod majd kezelni a világ legelterjedtebb képmanipulációs programját.
 

Hogyan működik az élő-online Photoshop képzés?


A photoshop tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a Photoshop képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a Photoshop képzés során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


Mit fogsz tanulni a Photoshop tanfolyamon?

A Photoshop tanfolyam tanegységei:

  • Rasztergafikus képszerkesztés elmélet

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető képszereksztési alapfogalmakat, mint a képfelbontés, a képpont, színmódok és színmélységek, képformátumok. Az alapfogalmak ismeretében magabiztosan tudjanak döntéseket hozni a Photoshop program használata közben.

  • Dokumentumok kezelése és eszközhasználat

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes önállóan képfileokat létrehozni és magabiztosan határozza meg a színbeállításokat, formátumokat és képfelbontásokat. Képes megválasztani a munkájához szükséges eszközöket, amelyeket magabiztosan tud kezelni is.

  • Rajzolás, festés és grafikai tervezés a gyakorlatban Photoshop programmal

A hallgató ebben a tanyagban megtanul rajzolni, festeni és grafikailag alkotni a Photoshop programban. Sok-sok gyakorlati feladaton keresztűl sajátítja majd el a kellő szaktudást. 

  • Képmanipulációs eljárások és fotóretusálás

A tanegység teljesítését követően a hallgató képes lesz bármilyen fotón szín- és fénykorrekciós eljárásokat alkalmazni. Megismeri a Photoshop beépített szűrőinek lehetőségeit, illetve képes lesz több egyedi szűrő és korrekció alapján bármilyen képmanipulációra. Sok gyakrolati példán keresztül ismerkedünk meg több retusálási eljárással is, amelynek köszönhetően magazin szintű retusálásokra is képesek lehetnek hallgatóink.

INDULÓ PHOTOSHOP TANFOLYAM KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2024.06.05.

ÉLŐ-ONLINE

1 hónap

Hétfő, Szerda 9:00-12:15

42 000 Ft