Illustrator tanfolyam

42 000 Ft

|

1 hónap

Legkorábbi indulás: 2024.07.08.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem

Megszerezhető képesítés: Illustrator tanfolyami tanúsítvány

Szakmakód: -

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Iskolai előképzettség: Nem szükséges.

Diákhitel: nem igényelhető

Mire leszel képes az Illustrator tanfolyam elvégézése után?


Ha elvégzed nálunk az Illustrator tanfolyamot, akkor ismerni fogod a vektorgrafikus ábrázolási módokat. Képes leszel ábrákat, illusztrációkat, karaktereket, emblémákat, logókat rajzolni. Megismered az arculattervezés lépéseit és gyakorlatban is tudod majd alkalmazni.
 

Hogyan működik az élő-online Illustrator képzés?


Az Illustrator tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt az Illustrator képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy az Illustrator tanfolyam során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


Mit fogsz tanulni az Illustrator tanfolyamon?

Az Illustrator tanfolyam tanegységei:

  • Vektorgafikus képszerkesztés elmélet

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető vektorgrafikai alapfogalmakat és ábrázolási módokat. Az alapfogalmak ismeretében magabiztosan tudjanak döntéseket hozni az Illustrator program használata közben.

  • Dokumentumok kezelése és eszközhasználat

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes önállóan grafikus fileokat létrehozni és magabiztosan határozza meg a színbeállításokat, formátumokat és képfelbontásokat. Képes megválasztani a munkájához szükséges eszközöket, amelyeket magabiztosan tud kezelni is.

  • Vektorgrafikus rajzolás, ábrázolás és grafikai tervezés a gyakorlatban Illustrator programmal

A hallgató ebben a tananyagban megtanul rajzolni, illusztációkat készíteni. elsajátítja a logótervezést és embléma készítés folyamatait. Arculatot tervez és meg is valósítja. Folymatos ábrázolási gyakorlatot tanul, különböző grafikai projektek megvalósítása közben.

INDULÓ ILLUSTRATOR TANFOLYAM KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2024.07.08.

ÉLŐ-ONLINE

1 hónap

Hétfő, Szerda 9:00-12:15

42 000 Ft

2024.10.14.

ÉLŐ-ONLINE

1 hónap

Hétfő, Szerda 9:00-12:15

42 000 Ft