Rólunk

A Grafikus Akadémia egy hivatalos felnőttképzési hatósági engedéllyel rendelkező Felnőttképző Intézmény (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059, Felnőttképzési Engedélyszám: E/2022/000012). A Grafikus Akadémiát azért alapítottuk, hogy piacképes grafikai ismeretekkel rendelkező hallgatókat indítsunk útnak a grafikai szakmába. Eddigi oktatói munkánk során több száz végzett hallgatóval büszkélkedhetünk.

Oktatóink maguk is aktív grafikus szakemberek, akik megfelelő képesítéssel rendelkeznek egy grafikus képzés oktatásához. Többségük tanári végzettségű grafikus művész vagy vizuális kultúra tanár. Minden oktatónk több éves felnőttoktatási tapasztalattal rendelkezik, valamint nagy gyakorlatuk van élő-online oktatások megtartásában is.

Mi hiszünk abban, hogy a jó grafikusnak szüksége van a mélyreható művészeti ismeretekre és megfelelő szakmai felkészültségre. Ismernie kell a piac aktuális elvárásait és a jelenleg aktuális grafikai trendeket. A képzéseink gyakorlatorientáltak, ami azt jelenti, hogy az élő-online oktatás során leginkább folyamatosan együtt dolgozunk, hogy mindent ki tudjatok próbálni és tapasztalás alapján ismerjetek meg. Igyekszünk munkánkból a lehető legtöbbet behozni az online-élő oktatásba, hogy valóban lássátok a jelenlegi piaci igényeket és azok megvalósításait.