Grafikus PACK
(PS,AI,ID)

105 000 Ft

|

35 000 Ft / hó

|

3 hónap

Legkorábbi indulás: 2024.09.11.-től (Hétfő, Szerda 9:00-12:15)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem

Megszerezhető képesítés: Photoshop. Illustrator, InDesign tanfolyami tanúsítvány

Szakmakód: -

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Iskolai előképzettség: Nem szükséges.

Diákhitel: nem igényelhető

Mire leszel képes a Grafikus tanfolyami csomag elvégzése után?


Ha elvégzed nálunk a Photoshop tanfolyamot, akkor ismerni fogod a rasztergrafikus képszerkesztés minden lehetséges technikai formáját. Megtanítjuk neked a Photoshop program használatát gyakorlati példákon keresztül. Megismerkedsz majd a profi fotóretusálás lehetőségeivel, weboldalak grafikai tervezésével, fotók szín- és fénykorrekciójával. Magabiztosan tudod majd kezelni a világ legelterjedtebb képmanipulációs programját.

Ha elvégzed nálunk az Illustrator tanfolyamot, akkor ismerni fogod a vektorgrafikus ábrázolási módokat. Képes leszel ábrákat, illusztrációkat, karakterket, emblémákat, logókat rajzolni. Megismered az arculattervezés lépéseit és gyakorlatban is tudod majd alkalmazni.

Ha elvégzed nálunk az InDesign tanfolyamot, akkor képes leszel kiadványokat tervezni, könyveket tördelni, bármilyen prospektust vagy nyomdai anyagot összeállítani és nyomdakész állapotban átadni a nyomda számára. Ebben a képzésben tördelőszerkesztői ismereteket is szerzel majd. Tisztában leszel a tipográfiai fogalmakkal.

Hogyan működik az élő-online Grafikus tanfolyami csomag képzés?


A Grafikus tanfolyami csomag tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a Grafikus tanfolyami csomag önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a Grafikus tanfolyami csomag során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


Mit fogsz tanulni a Grafikus tanfolyami csomag képzésen?

A Photoshop tanfolyam tanegységei

  • Rasztergafikus képszerkesztés elmélet

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető képszereksztési alapfogalmakat, mint a képfelbontés, a képpont, színmódok és színmélységek, képformátumok. Az alapfogalmak ismeretében magabiztosan tudjanak döntéseket hozni a Photoshop program használata közben.

  • Dokumentumok kezelése és eszközhasználat

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes önállóan képfileokat létrehozni és magabiztosan határozza meg a színbeállításokat, formátumokat és képfelbontásokat. Képes megválasztani a munkájához szükséges eszközöket, amelyeket magabiztosan tud kezelni is.

  • Rajzolás, festés és grafikai tervezés a gyakorlatban Photoshop programmal

A hallgató ebben a tanyagban megtanul rajzolni, festeni és grafikailag alkotni a Photoshop programban. Sok-sok gyakorlati feladaton keresztül sajátítja majd el a kellő szaktudást. 

  • Képmanipulációs eljárások és fotóretusálás

A tanegység teljesítését követően a hallgató képes lesz bármilyen fotón szín- és fénykorrekciós eljárásokat alkalmazni. Megismeri a Photoshop beépített szűrőinek lehetőségeit, illetve képes lesz több egyedi szűrő és korrekció alapján bármilyen képmanipulációra. Sok gyakrolati példán keresztül ismerkedünk meg több retusálási eljárással is, amelynek köszönhetően magazin szintű retusálásokra is képesek lehetnek hallgatóink.

Az Illustrator tanfolyam tanegységei

  • Vektorgafikus képszerkesztés elmélet

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető vektorgrafikai alapfogalmakat és ábrázolási módokat. Az alapfogalmak ismeretében magabiztosan tudjanak döntéseket hozni az Illustrator program használata közben.

  • Dokumentumok kezelése és eszközhasználat

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes önállóan grafikus fileokat létrehozni és magabiztosan határozza meg a színbeállításokat, formátumokat és képfelbontásokat. Képes megválasztani a munkájához szükséges eszközöket, amelyeket magabiztosan tud kezelni is.

  • Vektorgrafikus rajzolás, ábrázolás és grafikai tervezés a gyakorlatban Illustrator programmal

A hallgató ebben a tananyagban megtanul rajzolni, illusztációkat készíteni. elsajátítja a logótervezést és embléma készítés folyamatait. Arculatot tervez és meg is valósítja. Folymatos ábrázolási gyakorlatot tanul, különböző grafikai projektek megvalósítása közben.

Az InDesign tanfolyam tanegységei

  • Tördelési- és tipográfiai ismeretek

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető tördelőszerkesztői alapfogalmakat és szamkai megnevezéseket. Az alapfogalmak ismeretében magabiztosan tudjanak döntéseket hozni az InDesign program használata közben.

  • Dokumentumok kezelése és eszközhasználat

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes lesz egyszerűbb és összetettebb dokumentumok összeállítására, tördelésére. Képes megválasztani a munkájához szükséges eszközöket, amelyeket magabiztosan tud kezelni is.

  • Tördelés és kiadványok készítése gyakorlatban InDesign programmal

A hallgató ebben a tananyagban megtanul komplex tördelési feladatokon keresztül kiadványokat készíteni.

Kedvezményeink

Kismamáknak 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a gyermek születési anyakönyvi kivonatával történik)

Munkanélkülieknek 10.000 Ft kedvezmény (igazolása a munkaügyi központ igazolásával történik)

INDULÓ GRAFIKUS PACK (PS,AI,ID) KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2024.09.11.

ÉLŐ-ONLINE

3 hónap

Hétfő, Szerda 9:00-12:15

105 000 Ft


35 000 Ft.-/hó