UX design
tanfolyam

98 000 Ft

|

49 000 Ft / hó

|

1,5 hónap

Legkorábbi indulás: 2024.07.19.-től (Péntek 17:00-20:15-ig)

ÉLŐ-ONLINE

Jelentkezem

Megszerezhető képesítés: UX tanfolyami tanúsítvány

Szakmakód: -

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2022/000059

Iskolai előképzettség: Nem szükséges.

Diákhitel: nem igényelhető

Mire leszel képes UX tanfolyam elvégézése után?


Ha elvégzed nálunk a UX tanfolyamot, akkor ismerni fogod a felhasználó szokásokat, az ergonómikus felületek tervezési stratégiáját. Gyakorlatot szerzel a persona alkotásban. Képes leszel a Figma UX tervező programmal átgondolt és ízléses felhasználóbarát felületeket tervezni mobilra, tabletre és szélesképernyőre is.
 

Hogyan működik az élő-online UX képzés?


UX tanfolyam tematikája úgy lett megalkotva, hogy élő-online tanórák formájában elsajátítható legyen. Az élő-online tanórák mellett kidolgozott otthoni felkészülést támogató gyakrolati anyagokat kapnak a hallgatók, amelyeket élőben-online a tanárokkal egyeztetni tudnak. Ezek miatt a UX képzés önállóan elsajátítandó része rugalmas időbeosztásban lehetséges, ahogy a hallgatónak megfelel saját időbeosztásához igazodva. A tanórákat videóra vesszük és minden tanórát vissza tudnak nézni a hallgatók, így biztosított, hogy a UX képzés során semmilyen tananyagról nem maradsz le, még akkor sem, ha egy-egy alkalmon nem tudsz részt venni. A megengedett hiányzás a képzési órák max. 30%-a, így ezt átlépni nem lehet.


Mit fogsz tanulni UX tanfolyamon?

A UX tanfolyam tanegységei:

  • UX alapfogalmak és webergonómia elmélet

A tanegység célja, hogy a hallgatók megismerjék az alapvető ux tervezési alapfogalmakat és eszközöket. Tisztában legyenek a weboldalak ergonómiai alapelveivel és tervezési módszertanokkal.

  • A felhasználók megismerése és stratégiai tervezés

A tantárgy elvégzése után a hallgató képes lesz megalkotni egy Persona-t, megismeri a user journey, onboarding, usability test, prototyping fogalmakat. Tervezési folyamatokat sajátít el.

  • Fehasználói felületek tervezés - Figma

A hallgató ebben a tanyagban megtanul létrehozni wireframeket, elsajátítja az információ architektúra alapú tervezést. Gyakorlatot szerez a Figma program használatában, melynek segítségével komplett tervezési folyamatot valósít meg egy konkrét projekt keretében mobil, tablet és widescreen felületre egyaránt.

 

INDULÓ UX DESIGN TANFOLYAM KÉPZÉSEK

Válaszd ki a neked megfelelő kezdési időpontot!

2024.07.19.

ÉLŐ-ONLINE

1,5 hónap

Péntek 17:00-20:15-ig

98 000 Ft


49 000 Ft.-/hó